Adventskalender

Hi, nice to meet you!

Ik ben KellyJayne, Social Media Manager, CEO van Plain Jayne maar vooral… gewoon een meisje dat erg gepassioneerd is over alles dat te maken heeft met Social Media.

Maar wanneer ik met andere ondernemers praat merk ik vaak dat die passie niet met iedereen gedeeld wordt. 
Mensen vinden het moeilijk, oppervlakkig, overbodig en vooral tijdrovend… 

Hoe vervelend is het dan als je voor je werk toch Social Media nodig hebt? 

Voor die mensen kan het gebruik van sociale media om hun bedrijf te promoten, hen echt tegenhouden. In energie, in tijd en in efficiëntie. Hoewel ik mensen niet kan leren hoe ze van social media kunnen genieten, kan ik er wel voor zorgen dat het je minder tijd en energie kost!

Ik leer en begeleid je om Social Media te benaderen als onderdeel van je maandelijkse schema in plaats van iets om dagelijks aan te denken.

Social Media Workshop

Wat gaan we doen tijdens deze Workshop?

We starten met een basis contentstrategie. Welke vaste onderwerpen ga je over posten. Vervolgens plaatsen we deze in een contentkalender en leer ik je hoe je met deze contentplanner je content gemakkelijk vooruit kan inplannen. Daarnaast is er alle tijd om al jullie vragen te beantwoorden over Social Media. Ook krijgt iedereen 1 vraag die ingaat over zijn persoonlijk profiel. Deze vraag kan je me via Instagram sturen in de DM. Geef in je vraag aan dat je via de adventkalender op mijn Instagram bent gekomen en stel jouw vraag. Dit mag dus zijn; welke kleuren zou je adviseren in mijn feed, vind je mijn Bio wel goed? Welke Highlights zal ik plaatsen? Wat is je eerste indruk over mijn profiel? Welke tip wil je me meegeven? Wat je vraag ook is, ik beantwoord hem graag! Hou er rekening mee dat je wel een openbaar profiel moet hebben. 

Ben jij er ook bij?

Wil jij bij de workshop contentplanning zijn? 

Datum: 17 januari 2023 20:00 
Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan weet ik vantevoren met welke groep we zijn.
Vind je het leuk als jouw Instagram als voorbeeld doorgenomen wordt? 
Laat dan ook je Instagram account erbij achter!